maandag 7 oktober 2013

88 Ruimte

Daar staat de wwe voor het bakhuis(je) in Friesland waar we afgelopen week hebben gelogeerd. Er achter staat de boerderij die bij het bakhuisje hoort (of andersom). De eendenmijnheer waar ik eerder over schreef heeft iets dergelijks. Volop ruimte binnen, diverse opstallen, genoeg parkeerruimte om wel 100 auto's neer te zetten etc. Nu even relativeren: de dakgoot (zo'n echte met van die klossen er onder) is, alleen al van het hoofdgebouw, meer dan 100 meter lang. Schuren, schoonmaken, gronden en verven is een levenswerk. Grasmaaien idem. Ramen en kozijnen idem. En ga zo maar door. Dus we kopen zoiets maar niet, tenzij er 20 vrijwilligers staan te trappelen.
Op het parkeerterrein van het Mirnser Klif (link wikipedia) stonden wat huureendjes waarvan er èèn was voorzien van een leuk driehoekje. Kende ik niet.

In Nieuwe Mirdum bij "Malle Pietje" troffen we nog wat gereedschap aan dat mooi in het interieur past, een zuurweger met accupolenreiniger en accudraagriem, en een anti-vriestester. Moet een mooie kistje voor gemaakt (op de lijst).
De korte vakantie is voorbij, het mindere weer komt er aan. Tijd om de wwe een plaatsje in de garage te geven. Het vervelende is dat de Mehari een plaatsje buiten moet krijgen, maar we zullen haar goed inpakken. Aan de slag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten