vrijdag 16 januari 2015

145 Hoezo?

"Hoezo!" is een bureau dat onder andere congressen organiseert. Donderdag 15 januari was er zo'n congres in Den Bosch: het KING jaarcongres met als thema "van rijk naar wijk". Meer weten?
KING

Het organisatiebureau maakt het voor de bezoekers extra leuk door wat aankleding te verzorgen.
Zo waren er ''de complimentenmeisjes'', die uitgedost met een strik (alles is liefde) de gasten een schriftelijk compliment meegaven. Ik zal de lezer de mijne besparen, thuis werd er hartelijk om gelachen.
De catering was er goed (Bossche Bollen) en werd extra opgeluisterd door wat oldtimers waaruit kwaliteitskoffie en smoothies werden geleverd. Meer weten?
(Mini's met lekker spullen).


Er was een bandje, de bezoekers werden welkom geheten door een violist, er waren leveranciers die hun onmisbare producten aan de gemeenten probeerden te brengen. kortom, feest in alle zalen.
Natuurlijk mocht de wwe op dit feest niet ontbreken. Goed gezien van Natasja en Misha van het organisatiebureau Hoezo!.
Achter de smoothiebar zie je de wwe staan.


Het feest begon wel vroeg, 07.30 uur. Storm tegen, dus maar weer eens ouderwets wat sleepjes gepakt. Voor de niet eendrijder: je maakt gebruik van de zuigingskracht van een vrachtwagen waar je vlak achter gaat rijden. Zou de politie dit ook bumperkleven vinden?
En vòòr het vertrek de auto aan de binnenkant wat opgewarmd met een straalkacheltje om wat minder last te hebben van condens. Wat een armoe eigenlijk....
En dan was de wwe ook nog eens tweede keus. Er had zich naar aanleiding van de zoektocht van Hoezo! een andere rijder gemeld die voor media aandacht zijn auto wel beschikbaar wilde stellen. Gelukkig kwam men tot inkeer en werd er  toch gekozen voor deze prachtige wwe die als middelpunt van het congres staat te stralen:


Je moet er toch niet aan denken dat er een andere auto had gestaan!

Deze foto is niet genomen met een speciale lens, of eigenlijk toch wel, er zat vuil op.
Mooi congresgebouw overigens, een onderdeel van de Brabanthallen, voor wie eens rond wil kijken:
virtuele rondleiding gebouw 1931. In 1931 liepen er koeien.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten