maandag 11 mei 2015

151 Lekker van de straat

Goedenavond dames en heren.

Als het goed is komt er vanavond (maandag 11-04) een optreden van de aardige mijnheer van de wegenwacht met de Harley. Uit de NU-TV-gids: "serie misdaad/drama". Onder welk hoofdstuk zijn optreden valt....




Het smeden.

Inmiddels bevoegd zelfstandig smid bij 't Geertje in Zoeterwoude. Nu goed oefenen totdat er iets fatsoenlijks uit mijn handen komt.


De vakantie.

Weekje België. Niet veel 2cv's gezien, wel een leuke besteleend.


En bij eendenbouwer geweest die kant en klare, keurig opgeknapte 2cv's levert voor €8000,-
Maar net als bij die boer die zeer goedkope honing verkoopt waar je echter lang op moet wachten (hij heeft maar èèn bij) moet je hier ook zeer geduldig zijn. 25 eenden in bestelling, wachttijden van 3 à 4 jaar.
Maar als je met alle geweld wil:


Bij bijna alle occasies staat de tekst "Sorry te laat reeds verkocht".

De Wielewaalrit/voorleestour.

Gekopieerd van de site van Het Eeendeëi:

‘t Eendeëi is o fficieel de uitdaging aan gegaan om de Voorleesweek van Opzoomer Mee te promoten. Dit gaan we doen door met 20 à 25 vrolijk versierde Eenden een drietal rondritten door Rotterdamse straten en wijken te organiseren. Dus kies uit één van deze 3 ritten (alle drie mag ook, graag zelfs) en geef je op via onderstaand formulier of bij de voorleeskraam tijdens het openingsfeest. 

Zaterdagmiddag 9 mei.
Deze voorleestour combineren we met de traditionele ASVZ Wielewaalrit met als gasten plm. 60 mensen met een verstandelijke beperking. Om 12.00 uur verzamelen we op ‘t Ei om vervolgens te vertrekken naar de Wielewaal in Charlois. Vanaf de ASVZ locatie aan de Aarnoudstraat 59 in de Wielewaal (het wijkje achter het Korperpad) rijden we in colonne een fraaie route langs bijzondere plekken in Rotterdam.


Voor het eerste stuk mocht ik Conny Anders vervoeren om een promotiefilmpje te maken voor Opzoomer mee.

Voor het tweede stuk mocht ik met iemand uit de Wielewaal een rit maken. Zijn naam is mij ontschoten maar we hebben samen veel lol gehad. Temeer omdat ik een lawaai apparaat had meegenomen waaruit politiesirene, ambulance en nog zowat geluiden getoverd konden worden.
Rondje Rotterdam en Schiedam, pauzeren bij het eendeëi, en weer terug naar de Wielewaal.
De Maastunnel kan ik inmiddels dromen.


 Zaterdag 16 mei Oldtimerdag Zoetermeer.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten