donderdag 12 december 2013

96 Het verhaal van de paraplu en nog wat anders

Maar dan nu echt.

Bij de heropening van de ANWB-winkel in Zoetermeer werd aan de vroege klanten een mooie paraplu uitgereikt. In de juiste kleur.
En dat het een goede is is hier te zien:

Stormtest

Met dank aanvaard en een mooie plaats in de wwe gegeven. Past wel niet in de tijd, dus maar keurig in een koker verborgen. Alleen indien nodig komt deze plu er uit.
Tijdens een rit vlogen de achterdeuren open. Er gebeuren wel meer onverwachte dingen bij de auto's die wij rijden. Mijn vrouw is er inmiddels aan gewend. Even stoppen om de deuren te sluiten, maar niet gezien dat de paraplu uit de koker was gevallen.


Een dag of wat later de vermissing opgemerkt. Wat te doen? Eens even langs de ANWB winkel.
Helaas mijnheer, het was een èènmalige produktie, in het geel worden ze niet meer gemaakt...
Maar er werd meegeluisterd! Een hele aardige jongeman (werknemer in deze winkel) die erg begaan was met het lot van mij en van de plu bood mij het exemplaar dat hij thuis had aan!
En zo is het gekomen dat ik de bovenstaande foto kon nemen. Heel veel dank!
Overigens is in alle wegenwachtauto's een dergelijke koker aanwezig. Daar zit geen paraplu in maar inbrekersgereedschap om in het slot gevallen deuren te openen.

Wat anders.
Er is voor maandag 16 december een oldtimer protest rit aangekondigd richting Den Haag. Het ziet er namelijk meer en meer uit dat de 1e kamer van zins is de voorgestelde belastingmaatregelen te steunen. Zou mooie beelden op moeten leveren.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten