woensdag 4 juni 2014

119 Kampioen Hoogvlieger

Nu we het toch over De Kampioen van de ANWB hebben, de opbrengst van de maandelijkse puzzel komt dit maal ten goede aan de Stichting Hoogvliegers.


De link is dus gelegd: Wegenwacht-ANWB-Hoogvliegers.
Omdat ik zaterdag vrijwilliger mag zijn bij een Hoogvlieger-evenement dat plaatsvindt op Vliegbasis Leeuwarden maak ik van deze kromme gelegenheid gebruik even reclame te maken voor deze stichting.

Ik ben als vrijwilliger ingedeeld als Chief in Command Bouncy Castle (d.w.z ik mag bij het springkussen de helpende hand bieden) en mag ook helpen bij het parkeren van de auto's.
Maar er is meer goed nieuws. Voor de tocht (van Rotterdam) naar Leeuwarden wordt gebruik gemaakt van de PH-AMI, geen gewone ami maar een vliegende.


Niets om je zorgen over te maken, het vliegtuig zelf is voorzien van een parachute. Wanneer deze afgeschoten wordt zullen de passagiers heelhuids de grond bereiken maar is het vliegtuig wel total loss. In de vorige blog kun je lezen hoe zoiets wordt opgelost.
Na afloop van het festijn (inclusief een showtje van het Het F-16 Solo Display team) vliegen we door naar Texel. Daar brengen we de pinksterdagen door. 
Het klinkt allemaal wat decadent en dat is het dan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten