woensdag 15 april 2015

148 Leen APK

Ook weer zo'n begrip in de 2cv wereld:


Even uitleggen: Leen is de naam van de garagehouder/keurmeester, APK omdat hij bekend staat om zijn APK's.
Even uitleggen: Leen's doel is niet om zo veel mogelijk reparatie opdrachten aan een keuring over te houden, maar om een te keuren auto hoe dan ook goedgekeurd te krijgen. Dat heeft hem al menig meningsverschil opgeleverd met de RDW. Maar hij weet precies waar de grenzen liggen en omdat hij ook Citrofiel is moet je met je zeker met je citroën (maar ook met andere merken) bij hem zijn.

Om een lang verhaal kort te maken: de wwe kan er weer twee jaar tegen. Mede doordat ik een paar weken geleden een lekke ashoes had vervangen waren er nul opmerkingen. De kosten waren beperkt.


Leen is ook liefhebber van Citroëns die anders zijn dan andere. Zo heeft hij een 2cv die aangedreven wordt door een elektromotor, een eend met daarin een tweecilinder BMW motor en zo nog wat van die mooie dingen. Momenteel is hij (in opdracht van een klant) een HY (zo'n patat bus) van een elektrische motor aan het voorzien.

De goedgekeurde wwe moest samen met het keuringsbewijs op de foto.

 Deze komt ook op het facebook account van Leen te staan: facebook.

Zondag bij de Mehari rit sprak ik Daniël, ook citrofiel, die mij vertelde dat hij vlak voor mij bij Leen zijn eend APK zou laten keuren. Leen gaat blijkbaar een verzameling foto's aanleggen want deze staat al op zijn facebook pagina:


En om de insteek van Leen nog eens te bevestigen, dit is het bovenschrift bij deze foto:

"De dag begon vandaag goed. Kijk Daniël Jaarsveld eens trots glimmen bij zijn 2CV"

Leen moet een gouden dag gehad hebben........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten