vrijdag 9 mei 2014

109 Hoogvliegers

De Stichting Hoogvliegers vliegt met ernstig zieke en gehandicapte kinderen van tijd tot tijd rondjes boven Rotterdam. Op het vliegveld zelf zijn er dan allerlei activiteiten. De kinderen worden gehaald en gebracht met speciaal vervoer, de land- en de luchtmacht zetten zich in, de brandweer van het vliegveld doet mee, er wordt een rit over de landingsbaan gemaakt enzovoorts.
Kijk eens rond op de site van de stichting om te zien hoeveel vrijwilligers er enorme bergen werk verzetten om het de kinderen naar de zin te maken.


De wwe werd ingezet om een springkussen naar Rotterdam Airport te brengen, belangeloos ter beschikking gesteld door Swetterhage te Zoeterwoude. (Niet het vliegveld maar het springkussen.).
Marco stelde zijn auto-ambulance ter beschikking (waarbij ik bij de eerste keer achteruitrijden onmiddellijk een achterlicht molde).

Opladen in Zoeterwoude:






Op het vliegveld in Rotterdam werd het geheel na een strenge controle in een hangar gelost.
Toen moest er natuurlijk nog een foto genomen worden van de wwe naast wat specials van het vliegveld.


Het zijn waarschijnlijk voertuigen van de zogenaamde sneeuwvloot van het vliegveld, aan de andere zijde van deze enorme hangar stonden nog wat sneeuwschuivers geparkeerd.


Tenslotte de marechaussee nog even uitgedaagd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten