woensdag 28 mei 2014

117 De expertise en nog wat

 Tijdelijke reparatie voor het optreden bij het Oldtimerfestival in Zoetermeer.


Dindag de wwe weer klaargezet voor de expertise. Om 12 uur werd er gebeld door het expertisebureau. Onduidelijk wat men precies wilde. Men zou terugbellen. Om 13.00 zelf maar gebeld. Nee, de expertise zou niet plaatsvinden deze dag. Heftig geprotesteerd. Na een tijdje: de deskundige is onderweg. Om 14.00 uur werd de auto geschouwd door een deskundige, geconstateerd werd dat de schade behoorlijk groot was. Wat de afloop wordt, wordt volgende week bekend gemaakt.
Om 15.00 uur werd er gebeld dat de expertise deze dag niet door zou gaan en of de auto de volgende dag aanwezig kon zijn. Na wat heen en weer praten: zoeken jullie het maar uit, de expertise is gedaan, wij zijn klaar.
Vandaag (woensdag) lag er een brief op de deurmat waarin mijn tussenpersoon vermeldde "ik heb expertise voor u geregeld om de schade vast te stellen, dit als service". Waarschijnlijk is er een deskundige van een ander, door de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld expertisebureau geweest.
Het lijkt op een klucht van John Lanting. Vandaag zal er wel wéér iemand geweest zijn. Maar dit keer was er geen wwe.

Tijdens het omruilen van de wwe voor een echte even wat foto's genomen van het bouwen van de nieuwe wegenwachtvoertuigen:
Deze apparatuur wordt in de auto's ingebouwd, je moet er wel voor geleerd hebben om dit te kunnen bedienen!


Wil ik ook in de wwe!

Nog één foto van de laatste rit, genomen door die aardige mijnheer van de wegenwacht die in de servicewagen rijdt:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten